Over mij

đź“ŤApeldoorn

Even voorstellen!

Hoi ik ben Sytske Bakker.

De coach die jou leert omgaan om met vertrouwen helemaal jezelf te zijn met alles wat je bent en voelt! Vlindervrij naar jouw Superjij!
Emotie regulatie – zelfbeeld expert

Ik denk dat echt jezelf zijn DE uitdaging is in het leven. Trouw zijn aan jezelf en blijven.

Kan je al helemaal jezelf zijn? Of laat je jezelf tegenhouden door jezelf of anderen?

Ik hanteer geen koek klaar coach plan maar een sessie, een workshop, een traject helemaal afgestemd op jou, voor jou! Gericht op je dromen en verlangens.

Wat is daar voor nodig? Ik schijn een lichtje het hele plaatje, jouw plaatje. Ik kijk vanuit het familie systeem. Je geschiedenis. De situatie. Waar je tegen aan loopt. Triggers- patronen- overtuigingen- je licht en schaduw kanten. 

Zo komt jouw hele plaatje in het licht te staan.

happy family hugging

Alles van mij is welkom hier…

Deze zin omvat alles wat ik wil creëren en meegeven aan jullie in mijn praktijk. ZIJN in je puurste vorm.

Want weten wie je bent is een superkracht!


Ik help je bewust te maken: welke stap jij kan zetten naar de toekomst. Richting je “oplossing”.

Je hoofd wil graag die hoe? Niet waar…weten.. Ik laat jou en je kind die “hoe” ervaren en voelen.

Het antwoord schuilt in jou!

Hoe ik dat doe? Ik ben creatief en systemisch coach in Apeldoorn.

Ik begeleid kleine en grote mensen in alle leeftijden die, die JA voelen in het leren omgaan met hunzelf. Hun eigen plek in te nemen. In hun kracht leren te staan en uitstralen. Leren omgaan met hun emoties. Welke blokkades staan er tussen jou en je “oplossing/doel”. Die HOE ervaren en voelen. Jezelf kennen is DE basis. Ken jezelf en heel jezelf. Daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Leer jezelf te geven wat je nodig hebt. Als kind – jongere – volwassene en gezin.

Ik werk creatief – psychodynamisch – systemisch en begeleid opstellingen en workshops. 

joyful adult daughter greeting happy surprised senior mother in garden

Ik bied jou een luisterend oor, creëer een veilige plek waar alles van jou welkom is. Een plek waar je mag groeien in jezelf zijn en waar jezelf mag laten zien. Experimenteren. Voelen, uitproberen en ervaren wat bij jou past. Zodat jij puur jezelf kan zijn en dat kan laten zien in de wereld!

Coaching is laagdrempelig en kijkt naar wat wil je bereiken? Waar wil je naar toe? Je dromen en verlangens en wat is hetgeen wat daar in de weg staat. Ik zet je in je kracht, maak je bewust van je patronen en overtuigingen. Wat staat er in de weg? Een nieuw perspectief zodat je met vertrouwen verder je pad kan lopen. Bewust keuzes kan maken die bij jou passen.

Meer weten over mij lees dan verder.

15 jaar heb ik gewerkt in de kinderopvang, hierin heb ik veel ervaring opgedaan in de belevingswereld en het begeleiden van kinderen t/m 12 jaar in hun ontwikkeling.

Mijn persoonlijke aandacht ging uit naar de kinderen en de ouders waar het niet zo vanzelfsprekend ging in hun ontwikkeling. Die extra aandacht en begeleiding nodig hadden. Sommige van hun werden doorgestuurd naar instanties. In sommige gevallen snel geholpen maar ook om vervolgens op een wachtlijst terecht te moeten komen. Kastje naar de muur gestuurd. Moeten wachten? Of niet ernstig genoeg? Ouders zaten met hun handen in het haar, maakte zich zorgen en waren bijna de wanhoop nabij. Dat moet toch anders en sneller kunnen? 

Zo is Vlindervrij Superjij ontstaan, ik ben mij gaan omscholen naar kindercoach en systemisch coach om voor deze kinderen en ouders in een vroeg stadium te zijn. Zonder lange wachttijden.

In mijn praktijk Vlindervrij Superjij! zijn groot en klein welkom met uiteenlopende vragen. Soms loop je als ouder en kind vast in een situatie en of gedrag. Dan is het waardevol dat er iemand met je mee kijkt, een stukje meeloopt. Tussen de regels door leest en kijkt waar jullie behoeftes liggen.

Maar ook als je persoonlijk wil groeien ben je welkom voor een individueel traject. Om te kijken naar: jezelf als ouder en ruimte voor jezelf of als jong volwassene. 

Check bijvoorbeeld:

Mijn benadering is vanuit verbinding, speels, kleurrijk, dynamisch en recht doorzee.

Ik spiegel je. En schroom niet om te zeggen in wat er gezegd of gevraagd moet worden. 

Samen speels de diepte in met een lach en een traan.

Ga met vertrouwen uit je comfort zone.

Ik ben geschoold als gediplomeerd Kindercoach en Systemisch coach aan de Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel. Maar daarnaast volg ik vele workshops, masterclasses, lees ik een boel boeken en blijf ik mij verdiepen in gerelateerde onderwerpen. Er is zoveel moois om in te duiken.

Ik coach intuĂŻtief en kijk hierbij systemisch naar het hele gezin. Ik stem mijzelf en wat ik doe op jullie af en coach jullie intuĂŻtief en oplossings- proces gericht vanuit een holistische visie. Alles is verbonden en 1.

Dat betekent dat ik per traject en sessie kijk naar wat er is en daarop inspeel. Aanvoelend en inventariserend, wat is dienend en heeft nu aandacht nodig. Ik heb geen koek klaar coach plan, die ik standaard bij elke cliënt in zet. Elk traject is anders en past helemaal bij jou.

Ik word gelukkig van om in de natuur te zijn. Mij te omringen met schatten van de natuur. Zoals het werken met edelstenen. Ben in mijn vrije tijd creatief op vele vlakken. Tekenen, schilderen, DIY projecten. En kijk ik uit naar activiteiten die mij uitdagen en laat groeien in mijn eigen ontwikkeling.

Voel je welkom!

 Sytske

Achtergrond:

Opleidingen
  • CPION Post HBO geaccrediteerde registeropleiding KinderCoach: jaaropleiding. Vereiste in de opleiding; leertherapie, intervisie, supervisie, 4 coachee oefentrajecten, verslagen, eindpresentatie, theorie en praktijkexamen. Academie voor Psychodynamica, te Scherpenzeel.
  • Systemische jaaropleiding; HBO Familie- & organisatie opstellingen: Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel.
Workshops
  • Systemisch werken met kinderen – Susan te Raa & Marlou van Maagdenburg
  • Schateiland expeditie trainer – glundercompany
  • Regenboog methode schatgravers – glundercompany
  • Schatgravers advent – glundercompany

Sytske is een Schateiland expeditietrainer.
Sytske staat ingeschreven in het abituriëntenregister van CPION .