Over mij

đź“ŤApeldoorn

Hi let’s meet! 

Ik ben Sytske Bakker. Eigenaresse en oprichter van Praktijk Vlindervrij Superjij in Apeldoorn. 

Coaching voor bewuste ouders en hun kinderen. 


Ik ben creatief en systemisch coach. 

* Opsteller – Gediplomeerd kindercoach.

* Hoge priesteres i.o.

* Emotie regulatie en zelfbeeld expert.

Ik ben een Creatieveling, een (W)ondernemer.

Ik leef vanuit een holistische visie, intuĂŻtief, alles is verbonden en 1. Met een vleugje spiritualiteit.

Ik ben een dromer. Ik droom van een wereld waar een ieder vlindervrij zichzelf mag zijn.

Met mijn praktijk kan ik hier actief aan meebouwen. 


Ik denk namelijk dat echt jezelf zijn DE uitdaging is in het leven. Trouw zijn aan jezelf en blijven. 

Bij Vlindervrij Superjij ga je de magie van jezelf zijn ervaren en voelen. 

Je gaat uit je hoofd weer in connectie met je hart en ziel. Jouw innerlijk kompas

Het gaat om jezelf leren kennen en helen.

Omgaan met je emoties. 

Je plek in nemen. 

Jezelf de ruimte geven. 

Leren geven aan jezelf wat jij nodig hebt.


In mijn trajecten ga jij als ouder/ volwassene je eigen stuk aankijken en helen.

+ 

Jouw kind krijgt de basis mee in de wortels van jullie opvoeding. 


Een basis in het leren omgaan met jezelf. 

Om met vertrouwen op expeditie, op ontdekkingstocht te gaan in jezelf

In je denken voelen en doen. 

Met alles wat je bent en voelt. Al jouw emoties. 

Met vertrouwen jezelf mogen ontdekken en uitstralen. 

Jouw eigen pad volgen.

Zodat jullie weer voelen en weten wat jij aan jezelf kan gaan geven in die “lastige” situaties, gedachtes en emoties. 

En dat is wat je hoopt te vinden niet waar?! 

Die Power in jezelf ontdekken en vooral hoe je het zelf kan doen. Op eigen kracht. 

Dat ene antwoord vinden op die HOE vraag. 

Ontdek je vleugels… 

Vlindervrij naar jouw Superjij!


Mijn reis naar binnen is mijn rijkdom. Ik mag mijn schatkist dagelijks vullen met nieuwe ervaringen en tools, die de vertaalslag maken in mijn leven en praktijk. Ik pak keer op keer die ticket om die reis naar binnen te maken. Ik kijk uit naar die “activiteiten” die mij uitdagen en uit mijn comfort zone laten gaan en laat groeien in mijn eigen ontwikkeling. Om helemaal mijzelf te zijn en mijzelf te laten horen. Zowel persoonlijk als professioneel.

Mijn schatkist zit daarom vol…met tools en ervaringen om jullie ook de magie van jezelf zijn te laten voelen en ervaren.


Al ruim 15 jaar werk ik met kinderen. Startend in de kinderopvang/ BSO, hierin heb ik veel ervaring opgedaan in de belevingswereld en het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling. Maar hierin zag ik ook de sluimerende en vaak ongestelde vragen bij kinderen en hun ouders allemaal gericht op die HOE…… Hoe ga ik om met die “lastige” emoties, gedachtes, situaties… Hoe moet ik dit doen? Hoe blijf ik mijzelf? Hoe ben ik die “leuke ouder”?

Het standaard riedeltje liep eerder altijd zo. Een kind vertoont opvallend gedrag of een ouder maakt zich zorgen. Een ouder loopt vast in zichzelf. Een gesprekje met de juf of leidster.. Hmmm bij wie kan ik terecht? Goed bedoelde adviezen. Huisarts, consultatiebureau, orthopedagoog? Wachtlijsten en van het kastje naar de muur gestuurd. Waardoor de situatie vaak zo overheersend werd dat alle partijen tot wanhoop zijn gebracht. Dat moet toch anders kunnen, dacht ik. Zo is vlindervrij superjij ontstaan, zonder de lange wachtlijsten.


Ik ben geschoold als gediplomeerd Kindercoach en Systemisch coach aan de Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel.

In het hier en nu volg ik sinds okt ’22 een opleiding aan de mysterie school.


Een mysterie school is een school waar je leert over de oude wijsheden, kennis en mysterie van het leven.  

Vroeger waren deze mysterie scholen geheim en werd enkel de oude kennis en wijsheid van het leven doorgegeven aan hen die daar voor geroepen werden. Veel van deze oude kennis komt van oorsprong uit het sjamanisme en was verbonden met de natuurvolkeren die een diep weten hadden van het mysterie van het leven. Gebaseerd op de ervaring van het leven zelf. 


Mijn opleiding gaat over de bezieling in het leven. Jezelf leren kennen in alle facetten.


Ik loop het Pad van Isis. Een godin vanuit het oude Egypte en ben in opleiding tot hoge priesteres. Ik word daar uitgenodigd om de inwijdingspaden van verschillende oude godinnen culturen te lopen en mij verder te ontwikkelen als hoge priesteres.

Als priesteres leer ik om alle facetten van mijzelf te kennen en uit te dragen. Vanuit wie ik in essentie ben, kan ik de mensen en het leven om mij heen ook in contact brengen met hun bezieling. En laat ik mijn geluid horen als positieve kracht in de wereld.


Ik droom van een wereld waar een ieder vlindervrij zichzelf mag zijn. En dat begint allemaal bij mijzelf. Ik maak mijn innerlijke bewegingen groots. Ga op ontdekkingstocht in mijzelf. Pel de laagjes af. Ik ga uit mijn comfort zone. Volg de avonturen van mijn hart en ziel. Ik laat mijn licht en hart stralen. Ongeremd. Mijn stem laat ik horen.

Om een bezield en bewust leven te leiden vanuit mijn hartbezieling en eigen natuur. Maar samen met DE natuur.


Welkom bij Vlindervrij Superjij voor een bezield en bewust leven voor jou en je kind. Een leven waar je VLINDERVRIJ helemaal jezelf kan Zijn, met alles wat je bent en voelt.

Ervaar de magie van jezelf zijn.

Voel je welkom!

Coach voor bewuste ouders en hun kinderen in Apeldoorn.


Alles van mij is welkom hier…

Deze zin omvat alles wat ik wil creëren en meegeven aan jullie in mijn praktijk. ZIJN in je puurste vorm.


Mijn aanbod:

Achtergrond:

Opleidingen
  • Pad van Isis; Ananta opleidingen; mysterieschool te Soest.
  • CPION Post HBO geaccrediteerde registeropleiding KinderCoach: jaaropleiding. Vereiste in de opleiding; leertherapie, intervisie, supervisie, 4 coachee oefentrajecten, verslagen, eindpresentatie, theorie en praktijkexamen. Academie voor Psychodynamica, te Scherpenzeel.
  • Systemische jaaropleiding; HBO Familie- & organisatie opstellingen: Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel.
Workshops
  • Systemisch werken met kinderen – Susan te Raa & Marlou van Maagdenburg
  • Schateiland expeditie trainer – glundercompany
  • Regenboog methode schatgravers – glundercompany
  • Schatgravers advent – glundercompany

Sytske is een Schateiland expeditietrainer.
Sytske staat ingeschreven in het abituriëntenregister van CPION .