Ervaar

Samen met Sytske ben ik de kompas expeditie aangegaan. Een waardevol, maar ook confronterend moment waarin je tijd neemt om stil te staan bij het verleden, heden en de toekomst. Sytske biedt veiligheid, vertrouwen en liefde. Dankbaar voor deze ervaring.
R V
R V
2023-03-02
Heel dankbaar voor de fijne begeleiding van onze zoon. Fijne en heldere communicatie naar ons als ouders, waarbij vooraf wordt bepaald wat de vraag is en het doel, welke tussentijds werden geëvalueerd. Het kind en de band met het kind staat voorop. Door die instelling haalde Sytske het beste in hem naar boven.
Karel Westra
Karel Westra
2023-01-23
De Kompas Expeditie was echt een mooie ervaring. Sytske zorgt voor een warme en veilige setting, met ruimte voor alles wat zich aandient. Aanrader! 👌
Mies Gijselhart
Mies Gijselhart
2022-12-04

Zo ontzettend dankbaar om reviews met jullie persoonlijke ervaringen te mogen ontvangen via google review, sociale media of persoonlijk. Mijn dank is groot, naast dat jullie mij er mee helpen om kwaliteit te borgen en te groeien. Inspireren jullie woorden en ervaringen anderen weer om ook de stap naar coaching of een workshop te durven maken. Dank jullie wel.

Deel ook jouw ervaring van Vlindervrij Superjij op: https://g.page/r/CXSEnt64twtGEB0/review


Volg je me al?

Ja gaat op mijn profielen meer vinden over…. de magie van jezelf zijn – bewust ouderschap- omgaan met je emoties. Verbinding met jezelf, je omgeving, je kind. Zelfbeeld- zelfliefde. Je kind de basis meegeven. Je eigen stuk helen. Spiritualiteit. Creatieve ontspanning en bewustwording.


Sytske heeft onze zoon op een heel prettige, professionele en toegankelijke manier geholpen. Er was ook altijd ruimte voor een terugkoppeling aan de ouders, dus fijn om het overzicht samen te behouden en de vorderingen inzichtelijk te krijgen. Ze was erg persoonlijk en we hebben haar ervaren als een zeer goede en fijne kindercoach!

Wij hebben natuurlijk gekozen voor jou omdat we jou vanuit de kinderopvang altijd hebben ervaren als een prettig persoon. Open, vrolijk en je was er altijd echt voor de kinderen. Toen we op zoek gingen naar een coach was de keuze dus ook snel gemaakt.In het hele traject hebben we dit wederom ervaren. Je bent er echt voor het kind en weet wat bij ze past. Je straalt rust uit. Je hebt ons al die tijd goed op de hoogte gehouden van het traject, dit vonden we erg fijn.

We zijn heel blij met de hulp die we van Sytske hebben gehad. We hebben (beter) leren kijken naar onze dochter, naar wat haar behoefte is en hoe wij daar tijdig op kunnen sturen. Ook heeft ons meisje geleerd bewust te luisteren naar haar gevoel en ook om dit te verwoorden dmv speelse beelden, vormen en kleuren. Vooral de kleuren die voor een emotie staan worden hier nog veel gebruikt. Sytske heeft op een hele fijne manier ons begeleid, ze luistert en verwoord, op een open en begripvolle manier. Het was fijn dat Sytske tijdens het traject soms even een appje stuurde met hoe het ging. Dat was een goede reminder om zelf even te checken of we nog op t goede spoor zaten.

Wat was het fijn dat Sytske even met ons mee kon lopen om te kijken hoe we onze dochter konden ondersteunen in hetgeen waar ze (en we) tegenaan liep(en). Sytske is toegankelijk en een warm persoon en naar onze ervaring weet zij heel goed hoe ze kinderen met warmte en humor kan benaderen. Dit werkte voor onze dochter heel fijn. Onze dochter is 6 jaar en hoewel ze nog jong is voor coaching, kon Sytske op een speelse manier achterhalen wat er in haar omging. Wij zijn Sytske erg dankbaar voor de mooie tools om onze dochter te helpen waar nodig.

Het lopen van mijn levenspad vond ik heel bijzonder om te ervaren. Waar ik eerst met kleurtjes en papier aan de slag ging om mijn levenspad te tekenen, mocht ik daarna ervaren hoe het was om ze qua energie te ervaren. Ik vond het spannend, maar met Sytske naast mij durfde ik de stappen op mijn levenspad te zetten. Sytske weet een veilige bedding te creeeren waardoor het veilig voelt om de stappen te zetten. Ik ben hele mooie (gevoels)inzichten rijker! -kompas expeditie.

Dikke aanrader! Ik heb een kompasexpeditie bij Sytske gedaan en ben echt onder de indruk. Ik had vooraf nooit kunnen denken dat er zoveel los zou komen. Stap voor stap begeleidt Sytske je door het proces, op een zachte en warme manier, maar met continue focus op de te lopen stappen. Dat maakt dat ik me veilig genoeg voelde om los te laten. -kompas expeditie.

Zo ontzettend dankbaar om deze reviews met jullie persoonlijke ervaringen te mogen ontvangen via google review, sociale media of persoonlijk. Mijn dank is groot, jullie woorden inspireren anderen weer om de stap naar coaching of een workshop durven te maken. Dank jullie wel. – Liefs Sytske

Deel jouw ervaring van Vlindervrij Superjij op: https://g.page/r/CXSEnt64twtGEB0/review