Ervaar

Volg Vlindervrij Superjij! op Facebook of Instagram! Voor mijn recente initiatieven, nieuwtjes, sfeerimpressies, avonturen en nog veel meer….

Sytske heeft onze zoon op een heel prettige, professionele en toegankelijke manier geholpen. Er was ook altijd ruimte voor een terugkoppeling aan de ouders, dus fijn om het overzicht samen te behouden en de vorderingen inzichtelijk te krijgen. Ze was erg persoonlijk en we hebben haar ervaren als een zeer goede en fijne kindercoach!

Ik heb Sytske leren kennen op de Academie en gezien tijdens haar examen. Ze is super gedreven en creatief! Ze weet er met haar kennis en kunde een prachtige sessie van te maken waar het kind zich welkom en gehoord voelt en met een goed gevoel en geholpen weggaat.

We zijn heel blij met de hulp die we van Sytske hebben gehad. We hebben (beter) leren kijken naar onze dochter, naar wat haar behoefte is en hoe wij daar tijdig op kunnen sturen. Ook heeft ons meisje geleerd bewust te luisteren naar haar gevoel en ook om dit te verwoorden dmv speelse beelden, vormen en kleuren. Vooral de kleuren die voor een emotie staan worden hier nog veel gebruikt. Sytske heeft op een hele fijne manier ons begeleid, ze luistert en verwoord, op een open en begripvolle manier. Het was fijn dat Sytske tijdens het traject soms even een appje stuurde met hoe het ging. Dat was een goede reminder om zelf even te checken of we nog op t goede spoor zaten.

Wat was het fijn dat Sytske even met ons mee kon lopen om te kijken hoe we onze dochter konden ondersteunen in hetgeen waar ze (en we) tegenaan liep(en). Sytske is toegankelijk en een warm persoon en naar onze ervaring weet zij heel goed hoe ze kinderen met warmte en humor kan benaderen. Dit werkte voor onze dochter heel fijn. Onze dochter is 6 jaar en hoewel ze nog jong is voor coaching, kon Sytske op een speelse manier achterhalen wat er in haar omging. Wij zijn Sytske erg dankbaar voor de mooie tools om onze dochter te helpen waar nodig.

Het lopen van mijn levenspad vond ik heel bijzonder om te ervaren. Waar ik eerst met kleurtjes en papier aan de slag ging om mijn levenspad te tekenen, mocht ik daarna ervaren hoe het was om ze qua energie te ervaren. Ik vond het spannend, maar met Sytske naast mij durfde ik de stappen op mijn levenspad te zetten. Sytske weet een veilige bedding te creeeren waardoor het veilig voelt om de stappen te zetten. Ik ben hele mooie (gevoels)inzichten rijker! -kompas expeditie.

Dikke aanrader! Ik heb een kompasexpeditie bij Sytske gedaan en ben echt onder de indruk. Ik had vooraf nooit kunnen denken dat er zoveel los zou komen. Stap voor stap begeleidt Sytske je door het proces, op een zachte en warme manier, maar met continue focus op de te lopen stappen. Dat maakt dat ik me veilig genoeg voelde om los te laten. -kompas expeditie.

Deze reviews heb ik persoonlijk mogen ontvangen via mail en sociale media van mijn cliënten. Dankbaar daarvoor. We gaan nu alleen overstappen naar Google review.

Deel jouw ervaring van Vlindervrij Superjij op: https://g.page/r/CXSEnt64twtGEB0/review