Kindercoach en Systemisch coach Gelderland

Welkom bij Vlindervrij Superjij!

… voor een bezield en bewust leven voor jou en je kind. Een leven waar je VLINDERVRIJ helemaal jezelf kan Zijn, met alles wat je bent en voelt. Ervaar de magie van jezelf zijn.

Jouw coach in Gelderland voor het hele gezin of als volwassene. Coaching praktijk Vlindervrij Superjij in Apeldoorn is de plek voor een luisterend oor, een veilige plek waar alles van jou welkom is. Een plek waar je mag groeien in jezelf zijn en waar jezelf mag laten zien. Experimenteren. Voelen, uitproberen en ervaren wat bij jou past. Zodat jij puur jezelf kan zijn en dat kan laten zien in de wereld!

Coaching

Opstellingen

Creatieve bewustwording en ontspanning


Ik help jou je vleugels te ontdekken – te openen en te vliegen.

Vlindervrij naar jouw Superjij!


Hoi! Let’s meet! Ik ben Sytske.

Ik ben coach voor bewuste ouders en hun kinderen.

Ook als je nog geen ouder bent, ben je van harte welkom als mijn missie en visie met jou resoneren.

Creatief en systemisch coach – opsteller – gediplomeerd kindercoach- hoge priesteres i.o.

Emotie regulatie en zelfbeeld expert. Zoveel meer dan gewoon een coach. Ik ben een Creatieveling. Een (W)ondernemer.

Ik leef vanuit een holistische visie, intuïtief, alles is verbonden en 1. Met een vleugje spiritualiteit.

Ik ben een dromer. Ik droom van een wereld waar iedereen vlindervrij zichzelf mag zijn.

Mijn reis naar binnen is mijn rijkdom. In mijn ogen ben je nooit uitgeleerd. Daarom blijf ik mij doorontwikkelen. Daardoor komen er elke dag nieuwe ervaringen en tools bij die ik vertaal in mijn praktijk.

Meer lezen over mij.

Dit is jouw startpunt:

 • Je maakt je zorgen om je kind.
 • Je loopt als ouder vast in de opvoeding en of ouderrol.
 • Je wil kijken naar de balans van Ik, als ouder en ruimte voor jezelf.
 • Je wil persoonlijk groeien.

Wat doe ik?

Ik schijn een lichtje het hele plaatje, jouw plaatje. Ik kijk vanuit het familie systeem. Je geschiedenis. De situatie. Waar je tegen aan loopt. Triggers- patronen- overtuigingen- je licht en schaduw kanten.

Zo komt jouw hele plaatje in het licht te staan.

Ik help je bewust te maken: welke stap jij kan zetten naar de toekomst. Richting je “oplossing”.

Wat levert het je op?

Afhankelijk van jouw en/of je kind zijn hulpvraag/ inzet levert coaching je dit mogelijk op:

 • Je weet wie je echt bent.
 • Je voelt je in je kracht.
 • Je weet welke talenten je hebt en hoe je die kan inzetten.
 • Je weet waar je valkuilen liggen en bent bewust wat je triggers zijn.
 • Je weet welke stappen je kan zetten richting de “oplossing”.
 • Je bent bewust van je dromen en verlangens.
 • Je weet hoe je een passende verbinding kan maken met jezelf en je omgeving.
 • Meer begrip en inzicht welke behoefte ligt er achter het gedrag.
 • Bewust van hoe ga je om met je emoties.
 • Inzicht in welke mogelijkheden er zijn.
 • Je gaat met vertrouwen spelen met de mogelijkheden.
 • Meer ruimte voor jou!
 • Vlindervrij naar jouw Superjij!

Ik hanteer geen koek klaar coach plan maar een sessie, een workshop, een traject helemaal afgestemd op jou, voor jou! Gericht op je dromen en verlangens.

Coaching

Opstellingen

Creatieve bewustwording en ontspanning

Wat zeggen anderen over Vlindervrij Superjij:

Kindercoach en Systemisch coach Apeldoorn

We zijn heel blij met de hulp die we van Sytske hebben gehad. We hebben (beter) leren kijken naar onze dochter, naar wat haar behoefte is en hoe wij daar tijdig op kunnen sturen. Ook heeft ons meisje geleerd bewust te luisteren naar haar gevoel en ook om dit te verwoorden dmv speelse beelden, vormen en kleuren. Vooral de kleuren die voor een emotie staan worden hier nog veel gebruikt. Sytske heeft op een hele fijne manier ons begeleid, ze luistert en verwoord, op een open en begripvolle manier. Het was fijn dat Sytske tijdens het traject soms even een appje stuurde met hoe het ging. Dat was een goede reminder om zelf even te checken of we nog op t goede spoor zaten. – coaching

Dikke aanrader! Ik heb een kompasexpeditie bij Sytske gedaan en ben echt onder de indruk. Ik had vooraf nooit kunnen denken dat er zoveel los zou komen. Stap voor stap begeleidt Sytske je door het proces, op een zachte en warme manier, maar met continue focus op de te lopen stappen. Dat maakt dat ik me veilig genoeg voelde om los te laten. -kompas expeditie.