Over mij

Even voorstellen!

Mijn naam is Sytske Bakker, geboren in 1987, wonende in Apeldoorn.

15 jaar heb ik gewerkt in de kinderopvang, hierin heb ik veel ervaring opgedaan in de belevingswereld en het begeleiden van kinderen t/m 12 jaar in hun ontwikkeling.

In mijn praktijk Vlindervrij Superjij! zijn kinderen en hun ouders welkom met uiteenlopende vragen. Soms loop je als ouder en kind vast in een situatie en of gedrag. Dan is het waardevol dat er iemand met je mee kijkt, een stukje meeloopt. Tussen de regels door leest en kijkt waar jullie behoeftes liggen.

Maar ook als je persoonlijk wil groeien ben je welkom voor een individueel traject.

Als coach schijn ik een lichtje op waar dat nodig is en verzorg ik een traject geheel op maat.

Het voelt als mijn missie dat een ieder weer mag stralen in haar of zijn eigen kleur. En dat op haar of zijn behorende plek.


Alles van mij is welkom hier…

Deze zin omvat alles wat ik wil creëren en meegeven aan jullie in mijn praktijk. ZIJN in je puurste vorm.

Want weten wie je bent is een superkracht!


Ik spiegel je. En schroom niet om te zeggen in wat er gezegd of gevraagd moet worden. Maar alles in je eigen tempo. En je bepaald zelf wat je er mee wil.

Ik ben geschoold als gediplomeerd KinderCoach en Systemisch coach aan de Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel. Maar daarnaast volg ik vele workshops, masterclasses, lees ik een boel boeken en blijf ik mij verdiepen in gerelateerde onderwerpen. Er is zoveel moois om in te duiken.

Mijn benadering is vanuit verbinding, speels, kleurrijk, dynamisch en recht doorzee.

Ik coach intuïtief en kijk hierbij systemisch naar het hele gezin. Dat betekent dat ik per traject en sessie kijk naar wat er is en daarop inspeel. Aanvoelend en inventariserend, wat is dienend en heeft nu aandacht nodig.

Meer lezen klik dan op:

Ik word gelukkig van om in de natuur te zijn. Ben in mijn vrije tijd creatief op vele vlakken. Tekenen, schilderen DIY projecten. En kijk ik uit naar activiteiten die mij uitdagen en laat groeien in mijn eigen ontwikkeling.

Voel je welkom!

🦋 Sytske

Achtergrond:

Opleidingen
  • CPION Post HBO geaccrediteerde registeropleiding KinderCoach: jaaropleiding. Vereiste in de opleiding; leertherapie, intervisie, supervisie, 4 coachee oefentrajecten, verslagen, eindpresentatie, theorie en praktijkexamen. Academie voor Psychodynamica, te Scherpenzeel.
  • Systemische jaaropleiding; HBO Familie- & organisatie opstellingen: Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel.
Workshops
  • Systemisch werken met kinderen – Susan te Raa & Marlou van Maagdenburg
  • Schateiland expeditie trainer – glundercompany
  • Regenboog methode schatgravers – glundercompany
  • Schatgravers advent – glundercompany